Is Enschede een Fietsstad?

Openbare ledenavond donderdag 22 juni 2017

logo-Enschede-Fietsstad-site-uai-516×199

Is Enschede een Fietsstad?

De gemeente voerde het afgelopen jaar campagne met de leus “Enschede Fietsstad 2020”. Dit is ook de titel van de Fietsvisie die in 2012 door de gemeenteraad werd aangenomen. Fietsstroken en fietspaden zijn gerepareerd, verbreed en aangelegd. Verder zijn er Fietsstraten en extra fietsenstallingen gekomen. Het fietsgebruik stijgt weer. Reden voor de Fietsersbond om de balans op te maken: Is Enschede een Fietsstad? Wat gaat er goed en wat moet er beter? We hebben als lokale vrijwilligers wel wat ideeën, maar willen ook graag jullie mening horen.

Voor de pauze zal Jaap Kamminga ons vertellen wat een stad een Fietsstad maakt. Jaap werkt op het landelijk bureau van de Fietsersbond en is projectleider van de Fietsstad-verkiezing en dus bij uitstek deskundig. Na de pauze kunnen we toetsen in hoeverre Enschede aan de kenmerken van de ideale Fietsstad voldoet. We hopen van jullie knelpunten en verbeterideeën te horen.

Hierbij nodigen we alle leden van de Fietsersbond uit voor de openbare ledenbijeenkomst
op donderdag 22 juni 2017
in de Pijpenla, Openbare bibliotheek, Pijpenstraat 15
Zaal open 19:00, Aanvang 19:30
Kijk voor de laatste informatie op enschede.fietsersbond.nl

Als kleine groep lokale vrijwilligers kunnen we meer mensen gebruiken. Spreek ons gerust aan op de avond zelf of stuur een mailtje naar [email protected]

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.