De Fietsclub seizoen 2 bij RTV Oost

De Fietsclub – opleiding Fietstechnicus ROC van Twente

RTV Oost zendt vanaf 5 september het tweede seizoen uit van de Fietsclub.

Overijssel wordt gezien als de bakermat van fietsend Nederland en dus is het eigenlijk logisch dat er een tweede seizoen komt van de serie. Programmamaker en presentator André van der Zee stapt met diverse vriendenclubs en fietsverenigingen op de fiets om ‘hun mooiste stukje Overijssel’ te ontdekken.

Fietshelden, fietsroutes, tips, innovaties en bijzondere ontmoetingen, je ziet het allemaal in ‘De Fietsclub’! Vanaf 5 september iedere dinsdag om 17:30 uur op RTV Oost. De afleveringen worden op dinsdag elk uur herhaald en ook op zaterdag. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids op www.rtvoost.nl/tv. Alle informatie over de serie, inclusief de downloads van de fietsroutes vind je op www.rtvoost.nl/defietsclub.

Categorieën